مطالب از سراسر وب

آموزش تهیه خورش قیمه بادمجان

دنیای اطلاعات: قیمه بادمجان غذای سنتی ایرانی است که بسیار مقوی و خوش طعم است. پخت خورش قیمه و بادمجان در منزل به راحتی امکان پذیر است. برای تهیه آن از بادمجان و گوجه فرنگی و لپه و گوشت قرمز استفاده می شود. این خورش را با مرغ و بادمجان هم می توانید طبخ کنید. این آموزش برای ۴ نفر می باشد.

خورشت قیمه بامجان

مواد لازم

لپه: ۱ لیوان
بادمجان: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب آن را تعویض کنید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود. لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.
رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید).
بادمجان ها را پوست بگیرید. روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید تا رطوبت بادمجان خارج شود. سپس ابکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.
پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.

نکته ها: می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید. استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد. میتوانید مقدار لپه را بیشتر کنید.

زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۸۰ دقیقه

درباره رویا رستگاری

رویا رستگاری دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه پیام نور است، اما تقریبا در مورد همه‌چیز کنجکاو است. زندگی آنلاین یکی از تفریحات وی می باشد. به آشپزی کردن علاقه دارد و آن را دریچه‌ای به سوی هنر می‌بیند.
تعداد مقالات: 65 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.