14 اردیبهشت 1404 ساعت: 15:19

مطالب از سراسر وب

کاهش احتمال ابتلا به بیماری MS با نوشیدن قهوه

دنیای اطلاعات: اگر سعی دارید مصرف قهوه خود را در روز کاهش دهید، دوباره فکر کنید. تحقیقات نشان می دهد که خاصیت محافظت عصبی و ضد التهابی کافئین می تواند خطر ابتلا به ام اس را کاهش دهد. بیماری ام اس یک بیماری اختلال در سیستم عصبی مرکزی است و علائم آن می تواند خوش خیم یا مهلک باشد. ام اس ارتباط بین مغز و باقی بدن را مختل می کند.
قهوه بیش از ۱۰۰۰ ترکیب فعال بیولوژیکی، اعم از محرک سیستم عصبی مرکزی، کافئین، دارد. خاصیت محافظت عصبی کافئین می تواند تولید مواد شیمیایی را که در واکنش التهابی نقش دارند، کاهش دهد.

مصرف قهوه و بیماری ام اس

تحقیقات گذشته نشان داد که رابطه ای بین مصرف بالای قهوه و کاهش بیماری قلبی عروقی، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ وجود دارد. در مدل های حیوانی بیماری آلزایمر نیز کافئین به محافظت در برابر نشت مانع خونی مغزی کمک کرده است.
محققان ۱٫۶۲۰ فرد مبتلا به ام اس را با ۲٫۷۸۸ فرد سالم که سن و جنسیت مشابه داشند، مقایسه کردند.
شرکت کنندگان از سنین ۱۵-۱۹ سالگی تا زمانی که ۴۰ ساله شدند، مصرف روزانه قهوه را در سنین مختلف اندازه گیری کردند.

حقایقی درباره MS

حدود ۴۰۰٫۰۰۰ نفر در آمریکا به ام اس مبتلا هستند
تقریباً هر سال ۱۰۰٫۰۰۰ مورد ابتلا به این بیماری تشخیص داده می شود
ام اس بیشتر در افراد سفید پوست و در زنان دیده می شود.

سپس محققان مصرف قهوه را در زمان شروع علائم و قبل از آن در افراد مبتلا به ام اس بررسی کرده و نتایج را با نتایج گروه سالم مقایسه کردند.
افرادی که در روز تعداد فنجان کمتری قهوه می نوشیدند، با خطر ابتلا به ام اس بیشتری مواجه بودند.
در تحقیقات مشخص شد مصرف قهوه به کاهش خطر ابتلا به ام اس در زمان شروع علائم و ۵-۱۰ سال قبل از آن کمک می کند. خطر ابتلا به ام اس در افرادی که بیش از شش فنجان در روز قهوه می نوشند، ۲۸-۳۰% کمتر است.
این تحقیقات محدودیت هایی نیز داشت. برای مثال ممکن بود بیماران مبتلا به ام اس مصرف قهوه خود را در مدت زمان بین اطلاع از تشخیص بیمار و ارائه اطلاعات تغییر داده باشند، و این امر روی نتایج تاثیر می گذارد. به علاوه ممکن بود مقدار مصرف قهوه خود را به طور دقیق به یاد نیاورند.
همچنین احتمال دارد یک مولفه شیمیایی دیگر به غیر از کافئین تاثیرگذار باشد. بنابراین باید تحقیقات بیشتری انجام شود. اما کاملاً مشخص است که مصرف قهوه برای سلامت انسان مفید است.

درباره ادمين

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1521 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.