دنیای اطلاعات: به گزارش دنیای اطلاعات، رئیس پلیس فتای استان فارس از دستگیری فردی در شیراز خبر داد که از طریق یکی از نرم افزارهای پیام رسان شبکه های اجتماعی اقدام به اخاذی از یک دختر کرده بود.
سیدموسی حسینی گفت: دختری ساکن شیراز با مراجعه به پلیس مدعی شد که در شبکه اجتماعی بیتالک با پسری آشنا شده و پس از چند روز چت کردن و گفتوگو، فرد اخاذ از وی درخواست ارسال چند عکس را کرد که پس از ارسال تصاویر شخصی، تهدیدها شروع شده و متهم برای اینکه این تصاویر را در فضای سایبر منتشر نکند ۸ میلیون تومان از وی طلب کرد.
وی ادامه داد: شاکی نیز برای حفظ آبروی خود ۲ میلیون تومان به صورت رمز کیف کارت گوگل در اختیار متهم قرار داده و پس از آن اقدام به شکایت کرد. حسینی ادامه داد: با تشکیل پرونده مأموران اقدامات خود را برای شناسایی متهم یا متهمان آغاز و پس از بررسی های فنی و تخصصی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.
این مقام انتظامی گفت: متهم جوانی ۳۰ ساله است که در ابتدا منکر انجام هرگونه عمل مجرمانه شد اما در ادامه با دیدن مستندات به بزه انتسابی خود اعتراف کرد.