زندگینامه از زبان خودش
سال ۱۳۵۶ به دنیا آمدم. دو برادر کوچکتر از خودم دارم، لیسانس حسابداری دارم و کلاسهای آزاد بازیگری را گذراندهام، از سال ۷۸ کار هنری را آغاز کردم. پدرم بازنشسته و مادرم خانهدار است. من در خانوادهای رشد یافتم که مهر و محبت در آن موج میزد. روابط پدر و مادرم، خیلی دوستانه بود و آنها عاشقانه زندگی کردند و همیشه به ما آرامش انتقال دادند. خانوادهای که همیشه نظم در آن حرف اول را میزد… به هر حال باید توجه کنیم که در اکثر خانوادههای ایرانی، وابستگی شدیدی بین اعضای آن است و همین مسئله باعث تفاوت خانوادههای ایرانی نسبت به خانوادههای غربی میشود. حس مهربانی، دوست داشتن و احترام به بزرگترها که برای خیلی از ایرانیها عرف است.
به مرحله سوم نرسیدم
هنوز به دوران سوم بازیگریام نرسیدم. در دوره اول بازیگری به خاطر اینکه میخواستم حضورم را تثبیت کنم، سعی میکردم تجربه کسب کنم و در فیلمهای تلویزیونی، سریال و سینما و در هر ژانری بازی کنم، اما خوشبختانه از همان ابتدا نقشهای اصلی به من پیشنهاد شد. بعد از سریال «مسافری از هند»، الهام حمیدی تثبیت شدو من مرحله دوم بازیگری خود را آغاز کردم. همان طور که میدانید «مسافری از هند» بسیار پر بیننده و به طبع، بازی من هم دیده شد. پس از این سریال در فیلم سینمایی «خیلی دور خیلی نزدیک» ایفای نقش کردم که هم در جشنواره فجر و هم در جشن خانهسینما کاندیدای جایزه شدم و فضای بسیار خوبی بود که خودم را نشان دهم و البته جایزه جشن را گرفتم. در این مرحله معمولا سعی میکنم که در پذیرش پیشنهادها کمی بیشتر دقت کنم…
الهام حمیدی
تولد: ۸ مهر ۱۳۵۶
محل تولد: تهران، ایران
محل زندگی: تهران
زمینه فعالیت: سینما و تلویزیون
ملیت: ایرانی
پیشه: بازیگر
همسر: محمد سلوکی
حس رقابت در هر کاری و هر شغلی وجود دارد، اما من چنین خصلتی نداشتم و در مقابل من هم کسی از بازیگران چنین برخوردی نداشت که برای مثال زیر پایم را خالی کند. زمانی هم که با بزرگان سینمای ایران همبازی بودم، آنان هم چنین برخوردی با من داشتند، مثل سریال «زیر تیغ»، من ۷ ماه در آن مجموعه، نقش دختر پرستویی و معتمد آریا را بازی کردم و خیلی با آنان خو گرفتم… فضای دوستانه زیر تیغ، به شکلی بود که زمان پایان فیلمبرداری همه ناراحت بودند.
فیلمشناسی
سینمایی
گهوارهای برای مادر (۱۳۹۱)
راه بهشت (۱۳۹۰)
اخلاقتو خوب کن (۱۳۸۹)
سه درجه تب (۱۳۸۸)
دلداده (قدرتالله صلحمیرزایی، ۱۳۸۷)
ملک سلیمان (شهریار بحرانی، ۱۳۸۷)
محیا (اکبر خواجویی، ۱۳۸۶)
بچههای ابدی (پوران درخشنده، ۱۳۸۵)
سرگیجه (علیرضا زریندست، ۱۳۸۵)
شهر آشوب (۱۳۸۴)
خیلی دور، خیلی نزدیک (رضا میرکریمی، ۱۳۸۳)
روزگار سپری شده (۱۳۸۲)
وعده دیدار (۱۳۸۲)
تیک (۱۳۸۰)
دنیا (منوچهر مصیری، ۱۳۸۰)
مجموعههای تلویزیونی
همه چیز آنجاست (۱۳۹۳)
سرزمین کهن (۱۳۹۲)
راز پنهان (۱۳۹۱)
شوق پرواز (۱۳۸۹-۱۳۹۰)
موج و صخره (۱۳۸۹)
مختار نامه (۱۳۸۱-۱۳۸۹)
تبریز در مه (۱۳۸۹)
آخرین دعوت (۱۳۸۷)
یوسف پیامبر (۱۳۸۷)
شهریار (۱۳۸۵)
زیر تیغ (۱۳۸۵)
مسافری از هند(۱۳۸۲)
تله فیلم
ای دوست مرابه خاطرآور
لذت حقیقت