مطالب از سراسر وب

اطلاعات جالب و جذاب در مورد تخم‌مرغ

دنیای اطلاعات: تخم مرغ از دیرباز عنصر مهمی در رژیم غذایی بشر به شمار می رفته است. تخم مرغ سرشار از مواد غذایی حیاتی بوده و می توان به روش های متعدد و غیر قابل شمارشی آن را طبخ کرد. در این مطلب با چند حقیقت جالب و جذاب درباره‌ی تخم مرغ آشنا خواهید شد.
تخم مرغرنگ زرده‌ی تخم‌مرغ به غذای تغذیه‌شده توسط مرغ بستگی دارد. هرچه زرد آن پررنگ‌تر باشد یعنی مرغ سبزیجات بیشتری خورده و پروتئین بالاتری دارد.
همه‌ی ویتامین‌های لازم برای بدن در تخم‌مرغ وجود دارد. تخم‌مرغ منبعی از روی است و اشتهاآور و چاق‌کننده می‌باشد.
دلیل دو زرده بودن تخم‌مرغ نوسانات هورمونی و پیر یا جوان بودن مرغ است. خواص تخم‌مرغ دو زرده بیشتر از نوع عادی آن نیست.
تخم‌مرغ منبعی برای ویتامین D می‌باشد. دوری از آفتاب و زندگی در آپارتمان‌ها باعث کمبود این ویتامین و نرمی استخوان در کودکان خواهد شد.
تخم مرغ حاوی اسید چرب امگا۳، روی، ویتامین B و ید است و به از بین رفتن حالت های بد و خستگی کمک می کند. عنصر کولین موجود در تخم مرغ هم باعث بهبود عملکرد حافظه می شود.
باکتری‌ها می‌توانند از طریق ترک تخم‌مرغ وارد آن شوند. هرگز این‌گونه تخم‌مرغ‌ها را خریداری نکنید.
رنگ پوسته ارتباطی به ارزش غذایی تخم‌مرغ ندارد. مرغ‌هایی که پر قرمز دارند تخم‌مرغ قهوه‌ای و مرغ‌های سفید تخم سفید می‌گذارند.
برای اینکه سفیده‌ی تخم‌مرغ بتواند زودتر‌ و بهتر کف کند مقداری نمک به آن بیفزایید و بعد هم بزنید.
مصرف زیاد تخم‌مرغ باعث سنگینی کار کلیه‌ها شده و قدرت باروری در مردان و زنان را کاهش می‌دهد.
با بیشتر خوردن تخم‌مرغ خطر سرطان سینه در زنان کمتر خواهد شد.
تخم‌مرغ با رساندن خون و اکسیژن به مغز مانع ریزش مو می‌شود.
هر شهروند عادی آمریکایی سالانه ۲۵۰ عدد تخم مرغ می خورد؛ یعنی در کل چیزی معادل با ۷۶٫۵ بیلیون تخم مرغ در سال.
سن مرغ و عمر او بر حجم و اندازه ی تخم مرغ اثر می گذارد. هر چقدر مرغ پیرتر باشد تخم بزرگتری می گذارد.
دو عدد تخم مرغ می تواند کلسترول مورد نیاز و توصیه شده ی یک روز بدن را تأمین کند. هر یک عدد تخم مرغ ۱۸۶ میلی گرم کلسترول دارد و وزارت کشاورزی آمریکا پیشنهاد می دهد که میزان کلسترول دریافتی هر نفر به ۳۰۰ میلی گرم برسد.
برای بهتر شدن تخم مرغ آب پز از تخم مرغ هایی که در حدود ۱۰ روز از عمر آنها گذشته استفاده کنید، زیرا پوست کندن تخم مرغ تازه به نسبت کار سختی است و به راحتی پوست آن کنده نمی شود.

درباره ادمين

مجید کوهی طراح سایت و دانش آموخته مهندسی تکنولوژی جوشکاری است. وی از بحث و مطالعه در مورد فناوری و فلسفه لذت می‌برد، به سبک زندگی اسلامی علاقه دارد و اوقات فراغتش را با کیهان شناسی، طراحی مدارهای الکترونیکی و زمین شناسی می‌گذراند.
تعداد مقالات: 1526 مقاله تا کنون.

دیدگاهتان را بنویسید

  • آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز با علامت‌ * مشخص شده‌اند.
  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش تایید می‌شود.